ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Γαστρονομία

Ο ικανός σεφ, η εφευρετική κουζίνα και μια ποικιλία από χώρους για να δειπνήσετε έχουν χαρίσει στο Happy Cretan φήμη σχετικά με το εκλεκτό φαγητό που προσφέρει. Οι επισκέπτες του Happy Cretan μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία από χώρους εστίασης.

 


Ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στην πισίνα θα αναδείξει τη διάσημη κρητική γαστρονομική κουλτούρα, σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα. Κάθε χώρος είναι εξίσου ξεχωριστός, καθώς οι εσωτερικοί χώροι του εστιατορίου είναι εμπνευσμένοι από την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Ο πυρήνας της κρητικής κουζίνας αποτελείται από φαγητά που προέρχονται από φυσικές πηγές.

Γενικά, τα πιάτα παρασκευάζονται από εποχιακά προϊόντα, που διατίθενται στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία έχουν υποστεί ελάχιστη επεξεργασία ή καθόλου. Η παραδοσιακή κρητική κουζίνα ήταν ευρέως διαδεδομένη στο νησί μέχρι τη δεκαετία του 1960, όταν, με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, τα διατροφικά πρότυπα άλλαξαν προς περισσότερο κρέας και άλλα ζωικά προϊόντα.

Βασισμένο σε τοπικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, το μενού Happy Cretan παρουσιάζει μια σειρά από παραδοσιακές συνταγές, με μια δημιουργική νέα και σύγχρονη αίσθηση. Περιγράφεται καλύτερα ως μια σύγχρονη και πρωτότυπη κουζίνα, συνοδευόμενη από μια μοναδική λίστα κρασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ